Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Sandra en Nikita uit Ede op 10-03-2020

Goed en snelle service

Afspraak was snel gemaakt! Onderhoud is goed en volgens afspraak uitgevoerd. De communicatie vanaf de receptie is perfect, wordt eerst overleg gepleegd voor er extra wordt uitgevoerd.

Gemiddeld
10

Remco uit Tilburg op 27-07-2019

Snel en flexibele service.

Probleem met mijn airco. Ik kon mijn auto direct komen brengen, kreeg leenauto mee en 2 uur later airco weer tip top. Wel fijn met deze temperaturen!

Gemiddeld
8

Elianne Van den brink uit Ede op 15-05-2019

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Henriette de Wit uit Ede op 02-02-2019

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Uitstekende service, zeer klantvriendelijk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Wilhelm van Laar uit Barneveld op 29-01-2019

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Prima service en vriendelijk te woord gestaan

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
7

Joram van Geresteijn uit Ede op 24-12-2018

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires

Vriendelijk, persoonlijk en snel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Lia Torn Broers uit RHENEN op 20-12-2018

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Antoinette van den Berg uit ROTTERDAM op 16-11-2018

Reden bezoek: Andere reden

Sinds 1,5 jaar een leaseauto en sinds 2,5 jaar huren wij voor ons bedrijf twee keer per jaar een auto voor de buitenlandse aandeelhouder. Fantastische service, goede kwaliteit en maatwerk. Top bedrijf

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Jannet Methorst uit De Glind op 04-10-2018

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Prima. Ondanks onze verhuizing (zo'n 13 km verderop) blijft dit onze garage, zowel de prive-auto als de zakelijke. Onze kinderen, die al jaren uit huis zijn, blijven ook klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Peter \'t Hoen uit Lunteren op 04-10-2018

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ik word persoonlijk, vlot en ijk, klantgericht en met de juiste deskundigheid geholpen. Ik word vooraf telefonisch op de hoogte gesteld van indringende en bovengemiddelde reparatiekosten. Ik voel me klant, geen nummer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
7

Leander Scheppink uit Ederveen op 28-07-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Hele goede service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
0
Prijs/Kwaliteit
8

Van Ginkel Trucks uit Ederveen op 09-07-2018

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Aryan Den Houting uit Bennekom op 05-06-2018

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ik kwam langs omdat mijn auto een raar geluid maakte en dan denk je al sne dit gaat geld kosten. Gert heeft er naar gekeken en kwam er achter dat er een steen bij mijn wiel ophanging lag. Dit veroorzaakte het lawaai. Wat een fijn en eerlijk bedrijf! Natuurlijk kan ik ze alleen maar aanraden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Bert van Steenbergen uit Bennekom op 19-04-2018

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Denis Lagarde uit Renkum op 09-04-2018

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

anoniem op 30-01-2018

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Sietske van Harten uit Ederveen op 14-12-2017

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Mijn ervaring is prima, niks geen klagen, alleen de rekeningen vallen altijd tegen, vind de prijs in de garage wel duur. Maar omdat ik ga voor een garage in mijn dorp, dat is handig als er wat mee is, blijf ik voorlopig bij deze garage

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gemiddeld
7
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/Kwaliteit
5

teunis heuvelman uit krimpen aan den ijssel op 12-12-2017

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

goed, eerste keer dat ik er kom.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
7

M Driever uit Woudenberg op 27-11-2017

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Erwin Kuppens uit Lunteren op 14-11-2017

Reden bezoek: Andere reden

Prima service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Jan van den Berg uit Ederveen op 14-11-2017

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

anoniem op 10-11-2017

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

egbert brinks uit lunteren op 10-11-2017

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

anoniem op 08-11-2017

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Bij schade aan de auto is alles vlot en soepel verholpen. ik kreeg ook een leuke vervangende auto mee! Helemaal top!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Arie Thomassen uit Lunteren op 07-11-2017

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8