Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Henriette de Wit uit Ede op 02-02-2019

Uitstekende service, zeer klantvriendelijk

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Wilhelm van Laar uit Barneveld op 29-01-2019

Prima service en vriendelijk te woord gestaan

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
7

Joram van Geresteijn uit Ede op 24-12-2018

Vriendelijk, persoonlijk en snel

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Lia Torn Broers uit RHENEN op 20-12-2018

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Antoinette van den Berg uit ROTTERDAM op 16-11-2018

Sinds 1,5 jaar een leaseauto en sinds 2,5 jaar huren wij voor ons bedrijf twee keer per jaar een auto voor de buitenlandse aandeelhouder. Fantastische service, goede kwaliteit en maatwerk. Top bedrijf

Reden bezoek: Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Jannet Methorst uit De Glind op 04-10-2018

Prima. Ondanks onze verhuizing (zo'n 13 km verderop) blijft dit onze garage, zowel de prive-auto als de zakelijke. Onze kinderen, die al jaren uit huis zijn, blijven ook klant

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Peter \'t Hoen uit Lunteren op 04-10-2018

Ik word persoonlijk, vlot en ijk, klantgericht en met de juiste deskundigheid geholpen. Ik word vooraf telefonisch op de hoogte gesteld van indringende en bovengemiddelde reparatiekosten. Ik voel me klant, geen nummer.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
7

Leander Scheppink uit Ederveen op 28-07-2018

Hele goede service

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
0
Prijs/Kwaliteit
8

Van Ginkel Trucks uit Ederveen op 09-07-2018

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Aryan Den Houting uit Bennekom op 05-06-2018

Ik kwam langs omdat mijn auto een raar geluid maakte en dan denk je al sne dit gaat geld kosten. Gert heeft er naar gekeken en kwam er achter dat er een steen bij mijn wiel ophanging lag. Dit veroorzaakte het lawaai. Wat een fijn en eerlijk bedrijf! Natuurlijk kan ik ze alleen maar aanraden.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Bert van Steenbergen uit Bennekom op 19-04-2018

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Denis Lagarde uit Renkum op 09-04-2018

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

anoniem op 30-01-2018

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Sietske van Harten uit Ederveen op 14-12-2017

Mijn ervaring is prima, niks geen klagen, alleen de rekeningen vallen altijd tegen, vind de prijs in de garage wel duur. Maar omdat ik ga voor een garage in mijn dorp, dat is handig als er wat mee is, blijf ik voorlopig bij deze garage

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gemiddeld
7
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/Kwaliteit
5

teunis heuvelman uit krimpen aan den ijssel op 12-12-2017

goed, eerste keer dat ik er kom.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
7

M Driever uit Woudenberg op 27-11-2017

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Erwin Kuppens uit Lunteren op 14-11-2017

Prima service

Reden bezoek: Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Jan van den Berg uit Ederveen op 14-11-2017

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

anoniem op 10-11-2017

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

egbert brinks uit lunteren op 10-11-2017

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

anoniem op 08-11-2017

Bij schade aan de auto is alles vlot en soepel verholpen. ik kreeg ook een leuke vervangende auto mee! Helemaal top!

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Arie Thomassen uit Lunteren op 07-11-2017

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

D de Kort de Korte op 20-10-2017

keurig en snel geholpen zoals het hoort

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9