Autobedrijf

Occasions
Bent u op zoek naar een gebruikte auto? Is uw huidige model toe aan vervanging of bent u van plan uw eerste auto te kopen? Met een uitgebreid aanbod van occasions krijgt u de mogelijkheid om de auto te kiezen die bij u past. Met hoge regelmaat wisselt het aanbod zodat u keer op keer verrast wordt door het aanbod in de autogarage.

Tweedehands auto’s zijn er voor zowel bedrijfs- als personenwagens. Bij Gert Brandsen bent u verzekerd van kwalitatieve auto’s in een zeer goede staat. Daarnaast garanderen wij de juiste kilometerstand dankzij de Nationale Autopas. Met een handig zoekfilter selecteert u de occasions van uw keuze! Interesse in een auto? Of een specifieke zoekvraag? Neem dan contact op voor een afspraak. Wij vertellen u graag meer!

Werkplaats
Gert Brandsen biedt goed en betaalbaar auto-onderhoud voor uw voertuig. In de werkplaats werkt ons team aan het onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s. De garage doet het onderhoud van personenauto’s én bedrijfswagens. De diensten die wij aanbieden variëren enorm: van bandenwissel tot nieuwe versnellingsbak, van APK tot het vervangen van een lamp. Of het nu groot of klein onderhoud is, u kunt bij de werkplaats van Gert Brandsen terecht.

showroom-1.jpg
 Logo James Logo