Ons team

Gert Brandsen

Gert Brandsen

Gert  is een echte manus-van- alles en een mensenmens. Het onderhouden van relaties en het geven van goed advies staan bij hem hoog in het vaandel. Hij houdt zich bezig met de in- en verkoop van auto’s, het onderhoud, leasing en verhuur. Als manager weet Gert altijd hoe de hazen lopen en is hij bereid dat ene stapje extra te zetten voor de klant.

Mariska Kapp

Mariska Kapp          

Mariska is financieel medewerker en beheert de administratie. Dit doet ze voor alle services van Gert Brandsen: Autoverhuur, Autobedrijf en Autolease. Ze is een alleskunner: rapportages,begrotingen, salarissen en omzetbelasting. Structuur en vriendelijkheid is haar grote kracht. 

Erwin Pels

Erwin Pels               

Erwin Pels is accountmanager en verantwoordelijk voor het zakelijk tijdelijk vervoer, de shortlease en lease. Hij is werkzaam bij Inqar Veenendaal (een onderdeel van Gert Brandsen) en is een echte duizendpoot. Als Erwin iets doet, gaat hij er voor de volle 100 procent voor. Hij is een probleemoplosser voor tijdelijk vervoer in hart en nieren. Uw vervoersproblemen zijn voor hem een uitdaging!


Nathalie Vermeij

Nathalie Vermeij     

Nathalie versterkt met Mariska Kapp het vrouwelijke gedeelde van Autobedrijf Gert Brandsen. Als rechterhand van Erwin Pels beheert ze de autoverhuur voor de particuliere en zakelijke markt. De kracht van Nathalie is dat haar klantvriendelijkheid en het plezier wat ze in haar werk heeft.

Gerhard Kroon

Gerhard Kroon    

Gerhard Kroon is 1 ste autotechnicus en verantwoordelijk voor onderhoud. Met 8 jaar ervaring in de werkplaats is Gerhard dé man om storingen tot in de puntjes op te lossen. De 24-jarige technicus houdt ervan om ingewikkelde kwesties op te lossen. Zijn passie? Up to date blijven met zijn kennis over domotica.

Gerrit van den Berg

Gerrit van den Berg 

Gerrit  is geboren met steeksleutels in de hand. Hij is technisch zeer vaardig en houdt ervan om dingen te ondernemen. De 45-jarige automonteur zit nooit stil en werkt liever 80 uur in de week dan 40. In al die jaren heeft hij dus twee keer zoveel ervaring opgedaan.

Werknemer Autobedrijf Gert Brandsen

Albert Klok

Albert  is een enthausiaste leerling die rustig en geconcentreerd is. Onder begeleiding van zijn leermeester heeft Albert al menige auto's gerepareerd. Ook op school gaat het met Albert goed. Hij is een goede aanvulling van onze monteurs.

Werknemer Gert Brandsen


 

Chistiaan Teerds

Christiaan is de

RobertRobert van Kins