Financial lease

Wilt u bij Gert Brandsen een auto kopen maar ontbreekt het u aan voldoende financiële middelen om deze investering ineens te doen? Maak dan gebruik van onze mogelijkheden op het gebied van financial lease. Op die manier hoeft u niet in een keer het hele bedrag van de auto te betalen en bovendien weet u maandelijks precies waar u aan toe bent.

Wat is financial lease eigenlijk?

Financial lease wordt ook wel huurkoop genoemd. Een verschil met bijvoorbeeld private lease is dat u naast het maandbedrag ook zelf de kosten voor de auto moet betalen. Zoals het onderhoud van de auto, de motorrijtuigenbelasting en de autoverzekering. Ook moet er meestal een aanbetaling gedaan worden en blijft er nog een restbedrag aan het eind van het contract over. Maar u kunt daarover met ons en de leasemaatschappij afspraken maken, zodat de financial lease op uw wensen wordt afgestemd.

Financial lease via Gert Brandsen

Eigenlijk is financial lease dus een vorm van financiering: een lening waarbij u elke maand rente en aflossing betaalt. Ook bij Gert Brandsen kunt u kiezen voor financial lease. Hiervoor werken wij al geruime tijd samen met een betrouwbare partij op het gebied van autolease. Breng eens een bezoek aan onze showroom en laat ons de mogelijkheden voor u helder op een rijtje zetten.

Wilt u ook weten of financial lease bij Gert Brandsen een geschikte oplossing voor u is? Bent u benieuwd naar de maandelijkse kosten bij de financial lease van de auto die u op het oog heeft? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom zodat we u kunnen voorzien van een heldere offerte.