Motorrevisie

U wilt er natuurlijk liever niet aan denken, maar zelfs de best onderhouden motor kan na verloop van tijd slijtage gaan vertonen. Vaak is overmatige slijtage het geval na het rijden van heel veel kilometers of na (te) zware belasting van het voertuig. Als dit ook bij uw auto het geval is, is het slim om te kiezen voor motorrevisie. Daarna zal uw motor (en daardoor ook uw auto) weer optimaal lopen.

Kies voor een gereviseerde motor

Denkt u dat de motor van uw auto aan vervanging toe is? Besluit dan niet direct om over te gaan tot het kopen van een nieuwe motor. Motorrevisie is vaak stukken goedkoper en kan u daardoor veel geld besparen.

Zo gaan we te werk

Voordat we direct aan uw auto en motor beginnen te sleutelen, stellen we eerst een juiste diagnose met behulp van een compressietest. Aan de hand van de staat van de motor zien we of de motor gerepareerd of gereviseerd moet worden. Bij een motorrevisie worden alle onderdelen van de motor zorgvuldig nagekeken en gecontroleerd. Die onderdelen gaan we vervolgens vervangen of repareren.

Ruime ervaring in motorrevisie

Wij hebben al vaker met dit bijltje gehakt en zijn gespecialiseerd in het reviseren van automotoren. Door alles goed vooraf te bekijken en de juiste diagnose te stellen, bieden wij onze klanten altijd de beste oplossingen aan. Uiteraard nemen we eerst contact op met u om de bevindingen aan u te laten weten en met u te overleggen hoe nu verder en wat de eventuele kosten gaan zijn. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Is uw automotor ook aan revisie toe of wilt u door ons laten nakijken of dat het geval is? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.