Aankoopkeuring

Als u een (tweedehands) auto koopt, dan wilt u natuurlijk zeker weten dat u een goede auto heeft aangeschaft. U vindt het nu eenmaal belangrijk dat de conditie van de auto in orde is, met het oog op de veiligheid en de betrouwbaarheid van de auto. Om er zeker van te zijn dat uw nieuwe auto geen onverwachte reparatiekosten oplevert, bieden we bij Gert Brandsen een aankoopkeuring aan.

Bedoeld voor auto’s die u niet bij Gert Brandsen kocht

Onze aankoopkeuring is dus met name bedoeld voor auto’s die niet bij ons gekocht zijn. U weet immers al lang dat als u een auto bij ons koopt, de staat van de auto dan prima in orde is. Ons keuringsrapport biedt u altijd een volledig en eerlijk oordeel over de staat van de auto. En u kunt echt elke auto bij ons aan een keuring laten onderwerpen, welk merk of type auto u ook heeft.

Zo gaan we te werk

Een aankoopkeuring is een uitgebreid proces. Op basis van een compleet stappenplan controleren we de auto op verschillende punten, onderverdeeld in zaken als interieur, exterieur, remmen, motor, wielen, ophanging, etc. Als u uw auto binnen de garantietermijn bij ons laat keuren, kunt u eventuele gebreken nog laten herstellen. Dat scheelt een hoop geld en zorgen.

Twijfelt u over of u een goede aankoop heeft gedaan of wilt u het zekere voor het onzekere nemen en de auto door ons als externe partij laten keuren? Neem dan contact met ons op om een afspraak in onze werkplaats te maken.